Om Drytech 2016-10-25T10:33:21+00:00

Gummistovler

HVEM ER DRYTECH

Drytech beskæftiger sig med afhjælpning af fugtproblemer i alle typer ejendomme. Drytech benytter sig af en teknik, som kaldes elektro osmose.

Elektro osmose er den mest effektive og alligevel billigste løsning, når mure og træværk skal udtørres. Inden for elektro osmose er Drymat System, som Drytech er eneforhandler af i Danmark og Sverige, som er absolut førende og det mest veldokumenterede system til elektro osmose.
Læs om teknologien bag elektro osmose 

Drymat System blev startet i 1997 af tyskeren Frank Lindner og er Europas førende producent inden for elektro osmose teknologien. Drymat System er repræsenteret i det meste af Europa, Canada samt USA, og firmaet har til dato installeret mere end 15.000 anlæg og er et kendt og gennemtestet produkt. Baggrunden for Drymat System succes er tysk kvalitet, grundighed og valg af de bedste komponenter.

Drytech er et 100 % danskejet selskab, og personerne bag Drytech er erfarne virksomhedsledere. Henrik Mondrup Kristiansen er mangeårig murermester og arkitekt, og Niels Olsen har en økonomisk baggrund og har drevet selvstændig virksomhed de sidste 12 år.

Med elektro osmose kommer du hurtigt og effektivt fugtproblemerne i din ejendom til livs. Drytech samarbejder med få udvalgte håndværkere, der repræsenterer godt håndværk, og som har en seriøs tilgang til opgaven.

lynge-advice-200

Har du brug for rådgivning omkring økonomien i en drytech løsning har vi et samarbejde med Lynge Advice.

Lynge Advice er en uafhængig, dansk netværksbaseret rådgivningsvirksomhed, der har specialiseret sig i rådgivning inden for investering i fast ejendom, porteføljepleje og ejendomsforvaltning. Fra investering til drift.

Læs mere