Drymat system 2017-05-01T20:03:34+00:00

OM DRYMAT SYSTEM

drytech-hvordan-virkerDrymat System fjerner fugt i din kælder ved hjælp af elektro osmose. Teknologien bag Drymat System er relativt simpel. Systemet består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved monteringen skjules ledning og elektroder i væggene, så det eneste du faktisk kan se efter monteringen og renovering er selve Drymat boksen.

Når Drymat System er aktiveret, sendes der svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, så vandet i væggene bliver positivt ladet.

Dernæst bliver et negativt ladet spyd placeret i den omkringliggende jord, og spyddet tiltrækker det positivt ladede vand. På den måde bliver vandet ledt væk fra murværket og ud i jorden omkring huset og forhindrer samtidig også en ny opstigning af fugt i ejendommen.

Fordelene ved Drymat System
Der er mange fordele ved at benytte sig af Drymat System til at komme fugt fra kælderen til livs. Drymat System har både en klar økonomisk fordel, og så er det utroligt effektivt. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af Drymat System i forhold til de traditionelle løsninger, og systemets strømforbrug er på mindre end 10 kr. pr. måned.

Andre fordele ved Drymat System er, at systemet ikke kræver store og besværlige bygningsmæssige ændringer, og så er det 100 % vedligeholdelsesfrit. Systemet er desuden selvregulerende, forstået på den måde at, spændingen reguleres automatisk alt efter væggens fugtniveau.

Drytech giver 20 års garanti på de skjulte installationer
Drytech bruger kun ædelmetaller i vores installationer. Det betyder at installationen er sikret mod rust, ir og ætsninger. Dette sikrer dels en lang holdbarhed og dels en vedvarende god kontakt mellem vores elektroder og væggen.

Drymat System løser problemer med opstigende grundfugt
Drymat System løser fugtproblemer, som skyldes opstigende grundfugt. Drymat System løser derfor ikke alle fugtproblemer, som du kan have i din kælder. Ofte kan løsningen være en Drymat System installation i forbindelse med øget ventilering af kælderen eller en fugtsikring omkring “støbeskellet” mellem væg og gulv i kombination med en Drymat System installation. Derfor er det vigtigt, at Drytechs konsulent får alle informationer om hvilke problemer med fugt, der har været i kælderen. Fx hvis der har været vand på gulvet, eller hvis der har været en utæt regnvandsbrønd, kraftig lugt af skimmel eller andet. Det gør , at Drytechs konsulent kan tilbyde den optimale løsning i netop din kælder.

Læs mere om den tekniske beskivelse Drymat System
Læs mere om hvorfor ingen behøver at leve med en fugtig kælder
Læs mere om hvordan du kan spare penge på den høje omfangsdræn pris
Læs mere om opstigende grundfugt
Seneste GS Certifikat PDF (produkt sikkerhed)

Handyman.dk tester Drymat System – 1 år efter.

For et års tid siden fik Handyman installeret et Drymat anlæg. De har nøje fulgt udviklingen over det seneste år og er nu tilbage med en konklusion af deres test af Drymat Systems.

Montering af Drymat System i kælder

I denne video fra en kælder på en villa kan du se, hvordan Drytech laver en typisk installation af Drymat System. Er du interesseret i at høre mere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Montering af Drymat System udenfor

I denne video kan du se en installation af Drymat System udenfor. Er du interesseret i at høre mere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Introduktion af Drymat System

I denne video fortæller vi lidt om hvem vi er hos Drytech og hvordan Drymat System kan hjælpe dig med at slippe af med fugtige kældre.

Drymat System hos familien Hansen

Har du 1 minut? – se en animations film og få forklaret hvordan Drymat System virker.