Opstigende grundfugt 2014-10-09T10:51:19+00:00

Kom opstigende grundfugt til livs med Drymat Systems

Der kan være mange forskellige årsager til, at en kælder er fugtig! Det kan være en utæt regnvandsbrønd, en lyskasse, der skal renses eller repareres eller utætte rør. Men den mest almindelige årsag til en fugtig kælder er dog ”opstigende grundfugt”.

Bunden af husets fundament befinder sig typisk 2-3 meter under jordoverfladen, og her er der altid fugtigt. Så populært sagt står ejendommen altid med ”fødderne i vand”. Vandet trænger ind i fundamentet via de kapillarer, der opstod, da stenen/fundamentet blev brændt/støbt. Jo længere tid huset står, des bedre bliver det til at suge og holde på fugten, så det er ikke et problem, der ”går over” af sig selv. For at komme en fugtig kælder til livs er du simpelthen nødt til at få en permanent løsning, der stopper den opstigende grundfugt.

Det er her, Drymat System har sin styrke. Drymat Systems er et system, der ved hjælp af elektro osmose kort sagt leder vand fra kælderen ud i jorden, og dette helt uden brug af omfangsdræn. Systemet kræver – modsat omfangsdrænet – hverken gravearbejde eller resulterer i en ødelagt have efter montering. Det eneste der skal monteres er en strømførende ledning, elektroder på indersiden af kældervæggene, en Drymat boks og et negativt ladet spyd i husets omkringliggende jord, som fører vandet fra kældervæggene ud i jorden. Det er en nem og simpel måde at komme af med opstigende grundfugt på.

Systemet er designet til at fjerne den opstigende grundfugt, der allerede er i kældervæggene, og samtidig hindrer det ny opstigende grundfugt! Drymat System stopper dog ikke vandindtrængning som følge af oversvømmelser eller sætningsskader, men den konstante fugtige kælder, der lugter lidt af ”kælder” (skimmelsvamp), den kan systemet udtørre på en ganske ukompliceret og billig måde.

Drymat Systems er 100 % vedligeholdelsesfrit, og installationen tager ca. 2 dage. Drytech tilbyder 20 års garanti på alle skjulte installationer forbundet med Drymat Systems.

Du kan læse mere om, hvordan Drymat Systems virker her

Her kan du læse om vores garantier

Her kan du læse om kundernes erfaringer med Drymat Systems