FÅ EN FUGTGUIDE FOR 0,- KR.

Denne Fugtguide er udviklet af Drytech for at hjælpe private husejere og ejer- og andelsforeninger med at fjerne fugt i kælderen.

Der er mange metoder til at fjerne fugt, og fugtguiden giver dig et fuldt overblik over de forskellige metoder. Så kan du bedre vurdere, hvad der passer bedst til dit behov, dit hus og din økonomi.

Når du har læst guiden, kender du mere til de faser, du skal igennem for at få den løsning, der passer bedst til dine udfordringer med fugt i din kælder.

Med Fugtguiden er du bedre rustet til at forhandle med leverandører og vælge den løsning, der passer bedst til dit hus eller din ejer- eller andelsforenings.

Udfyld kontaktskemaet til højre og få med det samme adgang til at læse Fugtguiden online som e-bog eller få tilsendt et eksemplar til din adresse.

Udfyld formular og se guiden som e-bog. Når du udfylder formularen, giver du Drytech lov til at kontakte dig for at høre, om fugtguiden har givet svar på alle dine spørgsmål om fugt i kælderen.

Du modtager også Drytechs nyhedsbrev (kan altid frameldes). Hvis du ønsker Fugtguiden sendt til  din adresse, så sæt kryds herfor i kontaktformularen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.