Tirsdag d. 10/03/2020 fra kl. 16.00-18.00, byder Drytech til Åbent Hus, på adressen Kuhlausgade 31, 2100 København Ø.

Vil du gerne se med egne øjne, hvordan en kælder ser ud, når Drytechs system har tørret den ved hjælp af elektroosmose, og samtidig se, hvordan en installation egentlig fungerer?

Så kom til Åbent Hus hos en af vores mange tilfredse kunder, John Fabienke, som har fået sig en dejlig tør kælder. Tilbage i 2018 fik John installeret vores system, og siden er fugtniveauet blevet reduceret med 40 procent. John er så tilfreds med resultatet, at han har tilbudt at åbne sine døre, så andre kan se med egne øjne, hvordan Drytech’s Drymat elektroosmosesystem fungerer i praksis. Drymat System er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs, og få en sund og tør kælder.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål vedrørende problemer med opstigende fugt i kælderen, samt spørgsmål omkring Drymat System og hvordan vi kan hjælpe dig. Samtidig fortæller John gerne om sine erfaringer med systemet, og hvad det har betydet for ham.

Til Åbent Hus kan du også bestille et gratis fugttjek af din bolig. Her vil en af vores konsulenter måle fugten i din kælder, og give anbefalinger til hvordan du kan komme af med eventuelle fugtproblemer.

Tilmeld dig åbent hus, så vi ved at du kommer.
Vi glæder os til at se jer!

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til kenneth@drytech.dk.

Se her en film fra Åbent Hus hos familien Blæden i Dyssegaard.

Læs hvad andre kunder mener om systemet.