Om Drytechs system

hvordan-virker-drytechDrytechs system fjerner fugt i din kælder ved hjælp af elektro osmose. Teknologien bag Drytechs system er relativt simpel. Systemet består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved monteringen skjules ledning og elektroder i væggene, så det eneste du faktisk kan se efter monteringen og renovering er selve boksen til systemet.

Når Drytechs system er aktiveret, sendes der svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, så vandet i væggene bliver positivt ladet.

Dernæst bliver et negativt ladet spyd placeret i den omkringliggende jord, og spyddet tiltrækker det positivt ladede vand. På den måde bliver vandet ledt væk fra murværket og ud i jorden omkring huset og forhindrer samtidig også en ny opstigning af fugt i ejendommen.

Fordelene ved Drytechs system

Der er mange fordele ved at benytte sig af Drytechs system til at komme fugt fra kælderen til livs. Drytechs system har både en klar økonomisk fordel, og så er det utroligt effektivt. Der er mange penge at spare ved at benytte dig af Drytechs system i forhold til de traditionelle løsninger, og systemets strømforbrug er på mindre end 10 kr. pr. måned.

Andre fordele ved Drytechs system er, at systemet ikke kræver store og besværlige bygningsmæssige ændringer, og så er det 100 % vedligeholdelsesfrit. Systemet er desuden selvregulerende, forstået på den måde at, spændingen reguleres automatisk alt efter væggens fugtniveau.

Drytech giver 20 års garanti på de skjulte installationer

Drytech bruger kun ædelmetaller i vores installationer. Det betyder at installationen er sikret mod rust, ir og ætsninger. Dette sikrer dels en lang holdbarhed og dels en vedvarende god kontakt mellem vores elektroder og væggen.

Drytechs system løser problemer med opstigende grundfugt

Drytechs system løser fugtproblemer, som skyldes opstigende grundfugt. Drytechs system løser derfor ikke alle fugtproblemer, som du kan have i din kælder. Ofte kan løsningen være en installation af systemet i forbindelse med øget ventilering af kælderen eller en fugtsikring omkring “støbeskellet” mellem væg og gulv i kombination med en installation af systemet. Derfor er det vigtigt, at Drytechs konsulent får alle informationer om hvilke problemer med fugt, der har været i kælderen. Fx hvis der har været vand på gulvet, eller hvis der har været en utæt regnvandsbrønd, kraftig lugt af skimmel eller andet. Det gør, at Drytechs konsulent kan tilbyde den optimale løsning i netop din kælder og kan rådgive dig korrekt om mulighederne for den bedst mulige udtørring.

Læs mere om den tekniske beskivelse af Drytechs system
Læs mere om hvorfor ingen behøver at leve med en fugtig kælder
Læs mere om hvordan du kan spare penge på den høje omfangsdræn pris
Læs mere om opstigende grundfugt
Seneste GS Certifikat PDF (produkt sikkerhed)
Drytechs system hos familien Hansen

Har du 1 minut? – se en animations film og få forklaret hvordan Drytechs system virker.

Fjern fugt fra kælderen effektivt – uden at grave.

Handyman.dk installerer Drytechs system. Hør hvad han synes. 

Handyman.dk tester Drytechs system – 1 år efter.

For et års tid siden fik Handyman installeret et Drytech anlæg. De har nøje fulgt udviklingen over det seneste år og er nu tilbage med en konklusion af deres test af Drytechs system.

Handyman.dk tester Drytechs system – 5 år efter.

For 5 års tid siden fik Handyman installeret et Drytech anlæg. De har nøje fulgt udviklingen over de seneste år og er nu tilbage med en endelig konklusion af deres test af Drytechs system.

Montering af Drytechs system i kælder

I denne video fra en kælder på en villa kan du se, hvordan Drytech laver en typisk installation af systemet. Er du interesseret i at høre mere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Montering af Drytechs system udenfor

I denne video kan du se en installation af Drytechs system udenfor. Er du interesseret i at høre mere, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.