Tør kælder. Helt enkelt.

Hvorfor Drytechs system er den mest effektive løsning

Her er de 4 grundlæggende steps til en tør kælder:

Hvorfor Drytechs system fungerer bedre end andre løsninger

Der findes flere produkter, der lover en effektiv løsning på fugtproblemer i vægge og kældre. For eksempel ”omfangsdræn” og ”cementbaserede vandtætningsprodukter”.

Problemet med disse løsninger er, at de ikke løser det grundlæggende problem, nemlig opstigende fugt i fundamentet. De lukker fugten inde i murværket og skaber ideelle levevilkår for både svamp og bakterier. Fugten vil fortsat ødelægge ejendommen og kræve yderligere renovering allerede efter få år.

De mest almindeligt anvendte bygge- materialer til murarbejde har en naturlig sugeevne, som gør, at vand trænger ind i murværket. Med vandet trænger også salte ind i væggene.

Sådan anvendes Drytechs system:

Drytechs system genererer svage elektriske impulser, som gør, at vandet bliver positivt ladet – også kaldet elektroosmose. Dette medfører, at vandet bliver tiltrukket af den negativ ladet jordbund. Murværket udtørres og systemet giver en tør kælder samt forhindrer ny fugt i at trænge ind i murværket.

Denne metode kan anvendes på alle typer murværk. Det kræver ikke store bygningsmæssige ændringer, derfor bliver denne fremgangsmåde mere og mere anvendt, når der skal arbejdes på at få en tør kælder.

Drytechs system er effektivt og du kan spare mange penge i forhold til de alternative løsninger.

Systemet er vedligeholdelsesfrit og kræver blot konstant strømtilslutning. Vi giver 20 års garanti på alle skjulte installationer og 5 års garanti på Drytechs system styringsboks.