Fugt i kælderen

skimmelsvampeangreb på grund af fugt i kælderenDrytech afhjælper problemer med opstigende fugt i alle typer ejendomme.  Analyser viser, at der er opstigende grundfugt i 90 procent af alle danske kældre. Fugten giver ofte et dårligt indeklima, kan føre til sundhedsskadelig skimmelsvamp og i det hele taget gøre husets ekstra kvadratmeter ubrugelige. Derfor er det vigtigt at få løst problemet med en fugtig kælder.

Du kan selv undersøge, om du har problemer med en fugtig kælder. Drytech har udviklet en fugtguide for at hjælpe private husejere og ejer- og andelsforeninger med at fjerne fugt i kælderen. Fugtguiden beskriver, hvordan du undersøger, om der er fugt i kælderen, hvordan du kan løse problemerne osv.

Bestil eller download den gratis fugtguide.

Har du mistanke om fugt?

Hvis du mistænker fugtproblemer i din kælder, tilbyder Drytech et fugttjek. Vi undersøger problemets omfang og finder ud af, om vi kan hjælpe dig med at løse problemet med fugt i kælderen.

Du kan få mere viden om fugtproblemer ved at bestille en fugtguide til 0 kr.

Ved mistanke om fugtproblemer i kælderen kan det være nødvendigt at få dokumenteret problemets omfang. Det gør Drytech med en fugtrapport. En fugtrapport viser, hvad der gemmer sig bag kældervæggenes maling og puds. Derfor er fugtrapporten et godt redskab for både køber og sælger af et hus med kælder. Fugtrapporten dokumenterer kvaliteten af det, du er ved at købe eller sælge.

Læs mere om Drytechs fugtrapport.

Få foretaget en fugtmåling

På markedet findes der i dag en mange forskellige måder til at foretage en fugtmåling. Vi mener det er vigtigt, at du får det mest retvisende billede af fugtproblemerne. Derfor anvender Drytech HF sensorer til fugtmålingerne, anbefales af Teknologisk Institut. Så du kan få indsigt i problemernes årsag og omfang.

Læs mere om fugtmåling her.

Bestil et fugttjek