Gummistøvler

Hvem er Drytech

Hos Drytech får du tør kælder med elektroosmose. Helt enkelt. Elektroosmose er den mest effektive – og endda billigste – metode til at udtørre murværk. Vores system er det absolut førende og mest veldokumenterede system til dette formål.

Læs om teknologien bag elektroosmoseteknologien

Drytech er 100 procent dansk

Vi er et 100 procent danskejet selskab, etableret af erfarne fagfolk og erhvervsledere. Siden 2012 har Drytech etableret mere end 900 systemer, som tørrer kældrene ud hos danske boligejere.

Vores system bygger på det velrenommerede tyske Drymat System, som er kvalitetssikret via en Önorm. Derudover er vi eneforhandler af dette system i Danmark og Sverige.

Elektroosmose er den grønne vej til en tør kælder

Elektroosmoseteknologien er den grønne vej til en tør kælder, fordi det:

  • bidrager til et sundt indeklima,
  • virker uden kemi,
  • bruger lige så lidt strøm som fjernsynet på stand-by,
  • reducerer varmeforbruget,
  • består af materiale med samme levetid som huset,
  • giver et mindre CO2 aftryk.

Sådan virker elektroosmose

Vores system er baseret på elektroosmose, og består af en strømførende ledning, elektroder og en lille boks. Ved monteringen skjules ledning og elektroder i væggene, og boksen monteres på kældervæggen. Når Drytechs system er aktiveret, sendes svage impulser af jævnstrøm ind i murværket, så vandet i væggene bliver positivt ladet. Samtidig bliver negativt ladede spyd placeret i jorden omkring huset, og spyddene tiltrækker det positivt ladede vand. På den måde bliver vandet ledt væk fra murværket og ud i jorden, mens systemet også forhindrer ny opstigning af fugt i ejendommen.

Elektroosmose har vist sit værd i 30 år

Elektroosmose blev udviklet i 1997 af tyskeren Frank Lindner, og hans virksomhed er Europas førende producent inden for elektroosmoseteknologien. Drymat System er repræsenteret i det meste af Europa, Canada og USA. Der er til dato installeret mange tusinde Drymat System-anlæg i hele verden

Lynge advice logo

Har du brug for rådgivning omkring økonomien af en vores elektroosmose løsninger har vi et samarbejde med Lynge Advice.

Lynge Advice er en uafhængig, dansk netværksbaseret rådgivningsvirksomhed, der har specialiseret sig i rådgivning inden for investering i fast ejendom, porteføljepleje og ejendomsforvaltning. Fra investering til drift.

Læs mere om Lynge Advice.

Drytech logo - få tør kælder med elektroosmose