_MG_6772SL2Fugtig kælder: Slip af med fugt i kældervæggene

Ingen behøver at leve med en fugtig kælder

Drytech er meget billigere end et omfangsdræn.

En fugtig kælder er den bedste grobund for skimmelsvamp. Skimmelsvamp ødelægger ikke bare mur- og træværk, men er en af de største sundhedsrisici i danske boliger.

På trods af sundhedsfaren er der alligevel mange, som undlader at gøre noget ved fugten i deres kældervægge.

en fugtig kælder lugter - klemme for næsen

En fugtig kælder giver en markant højere varmeregning

1 m3 mur kan let indeholde 180 liter vand, og fugt i kældervæggene gør husene meget dyrere at varme op. Så en fugtig kælder bevirker ikke kun et dårligt og usundt indeklima, men gør også varmeudgifterne væsentligt højere.

Ødelagte haver og mange penge afholder mange

For nogen er det det voldsomme gravearbejde, som f.eks. et omfangsdræn indebærer, der gør, at de undlader at gøre noget ved problemet, hvis de har fugt i kælderen, men for de fleste er det den store udgift, som typisk er på 150.000 til 250.000 kroner, der afholder mange fra at gøre noget ved problemet.

Drytech er billigere end et omfangsdræn

En Drytech løsning er meget billigere end andre løsninger til at fjerne fugt i kældervægge, og det helt uden gravearbejde. Drytech er desuden 100 % vedligeholdelsesfrit, og med Drytechs “effekt eller penge tilbage” garanti er der ikke længere nogen grund til at sætte hverken sit helbred eller pengepungen over styr ved at have en fugtig kælder.

Drymat-system-kaelder

Drymat system® fungerer ganske enkelt

Ofte er der fugt i kældervægge og –gulve, som man ikke umiddelbart mærker, så om ikke andet for sin egen og ejendommens ve og vel bør man få udført en fugtmåling. Et fugttjek tager bare 20 minutter, er helt uforpligtende og koster ikke noget.

drytech-effekt-eller-penge-tilbage

Viser det sig, at fugtindholdet er højere end syv %, vil vi rådgive dig omkring den rigtige løsning på det specifikke problem. Det kan være andre måder at komme fugt i kælderen til livs på end vores system.

Skulle Drytech være den rigtige løsning til at slippe af med fugten i kældervæggene, laver vi et uforpligtende tilbud og aftaler tid for installation.

Installation tager bare 4-5 dage, helt uden gavearbejde

Monteringen af Drymat system® foretages af en aut. elektriker, som placerer en strømførende ledning på ca. 30 cm. over gulvhøjde i kælderen og for hver 1½  meter placeres en elektrode. Drymat boksen placeres i kælderen og et antal jordspyd placeres i det omkringliggende areal. En installation tager typisk 4-5 dage og anlægget startes når mørtel omkring elektroderne er tørre, typisk 5-7 dage, og udtørringen af den fugtige kælder er i gang.

Her kan du læse mere om fordelene ved Drymat system.

Et Drytech anlæg er 100% vedligeholdelsesfrit

8 måneder efter anlægget er installeret, kommer vi forbi igen og foretager en ny fugtmåling. Her vil effekten allerede være tydelig, typisk en reduktion på ca. 30 %. Udtørringen fortsætter selvfølgelig, og så længe anlægget kører, holdes kælderen tør. Et Drytech anlæg er 100 % vedligeholdelsesfrit, og strømforbruget er på ca. kr. 10,- om måneden.

20.000 anlæg er allerede installeret

Teknologien Drytech bruger hedder elektroosmose og Drymat System er startet af tyskeren Frank Lindner i 1997. Drymat systems er Europas førende producent af elektroosmose-teknologien og er repræsenteret i både USA, Canada og Europa, hvor der til dato er installeret mere end 20.000 anlæg. Her finder du en oversigt over nogle af de løsninger, vi allerede har lavet, og du kan også læse om vores kunders oplevelser i forbindelse med fugtig kælder.

Effekt eller pengene tilbage

Drytech holder, hvad vi lover. Virker systemet ikke som lovet, giver vi dig pengene tilbage. Det er det mindste, vi kan gøre.

drytech-penge-tilbage