Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud efter Drytech har udtørret kælderen ved hjælp af elektro-osmose, og hvordan vores installation fungerer?

Så kom til Åbent Hus i en kælder i Broby ved Faaborg, hvor Drytechs system er installeret, og se hvordan en fugtig kælder er blevet tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Drytechs system kræver nemlig intet dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Vores konsulent Jonna Thissenius er klar til at byde velkommen og svare på spørgsmål om fugtproblemer, og om hvordan Drytech kan hjælpe dig.

Husets ejer åbner sin kælder og fortæller også om sine erfaringer med Drytechs system og om, hvordan installationen har forbedret hans bolig.

Gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Tid og sted:
Torsdag den 25. februar 2016
Kl. 17-19.
Vestergade 1
5672 Broby

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig, hvor en af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!