Er du nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, når Drytech har udtørret den ved hjælp af elektroosmose, og se hvordan vores installation fungerer?

Så kom til Åbent Hus hos familien Vilhelmsen i Bagsværd, hvor Drytechs system er installeret. Se hvordan en fugtig kælder blev tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Se også filmen fra Åbent Hus hos familien Blædel i Dyssegaard

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, og om hvordan vi kan hjælpe dig og om Drytechs system.

Husets ejere åbner deres kælder og fortæller om erfaringerne med Drytechs system, og om hvordan installationen forbedrer deres bolig uden store bygningsmæssige ændringer.

Med Drytechs system undgår du dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Kig forbi og gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Tid og sted:
Onsdag den 19. april 2017
Kl. 16.30-18.30
Haspegårdsvej 30
2880 Bagsværd

Tilmeld dig her

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.

Se Handyman.dk teste Drytechs system, og hør hvad andre kunder mener om systemet

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig. En af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.