Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, mens Drytech er ved at montere Drytechs system, og høre om hvordan systemet fungerer?

Så kom til Åbent Hus hos familien Jensen i Esbjerg, og se håndværkeren i aktion, når Drytechs system skal installeres i familiens kælder. Hør hvordan en fugtig kælder kan blive tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, hvordan vi kan hjælpe dig og om installationen.

Husets ejere åbner deres kælder for at vise dig, hvordan installationen skal forbedre deres bolig uden store bygningsmæssige ændringer.

Med Drytechs system undgår man dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Tid og sted:
Tirsdag den 28. februar 2017
Kl. 15-17
Søndergårds Alle 10
6700 Esbjerg

Tilmeld dig her.

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.

Se Handyman.dk teste Drytechs system og hør hvad andre kunder mener om systemet.

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig. En af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.