Få hjælp til finansiering af en tør kælder

sparegrisGennem Drytech Finans er det muligt at lease din system elektrode fra Drytech- eller langbølgeløsning. Begge systemer løser problemer med opstigende grundfugt i kælderen. Med Drytech Finans i ryggen kan du komme fugtproblemerne i kælderen til livs uden at skulle betale det fulde beløb for installationen her og nu.

Betal af på en tør kælder månedligt

Når et Drytechs system elektrode- eller langbølgesystem leases, betaler du en førstegangsafgift og en månedlig leasingafgift. Drytech Finans finansierer den samlede anskaffelsessum, som er inklusiv installation af et komplet anlæg.

Leasingafgiften opkræves kvartalsvis forud og er fast i hele leasingperioden. Førstegangs- og leasingafgiften baseres på den samlede anskaffelsessum.

Leasingperioden aftales individuelt. Dog er den maksimale løbetid 60 måneder.

Prisen på en installation af Drytechs system varierer efter de konkrete forhold i ejendommens kælder. Derfor vil den månedlige afgift afhænge af den samlede anskaffelsessum og den aftalte leasingperiode.

Eksempel 1: Langbølgesystem

Lad os tage et eksempel, hvor et langbølgesystem i en given fugtig kælder koster 39.640 kr., og førstegangsafgiften er 13.000 kr.

Leasingperiode Pris
36 måneder 835 kr.
48 måneder 660 kr.
60 måneder 550 kr.

Prisen er pr. måned og inklusiv moms

Eksempel 2: Elektrodesystem

Lad os tage et eksempel, hvor et elektrodesystem i en given fugtig kælder koster 91.860 kr., og førstegangsafgiften er 30.000 kr.

Leasingperiode Pris
36 måneder 1.940 kr.
48 måneder 1.515 kr.
60 måneder 1.265 kr

Prisen er pr. måned og inklusiv moms

Opsigelse af aftale

Efter 12 måneder kan leasingaftalen opsiges med en måneds varsel mod, at leasingtager betaler de resterende leasingafgifter og eventuelle omkostninger.

Hvis leasingtager flytter fra huset, skal de resterende leasingafgifter betales inden fraflytning. Alternativt kan den nye ejer overtager leasingaftalen gennem et brugerskifte.

Ved udløb af leasingperioden

Når leasingperioden er udløbet, kan leasingtageren købe Drytech-installation for 2.000 kr. Dermed kan installationen forblive i kælderen efter endt leasingperiode og fortsætte med at holde kælderen tør og fri for fugtproblemer.

Betingelser

Der udfærdiges individuelle leasingtilbud til hver enkelt kunde og tages forbehold for endelig kreditgodkendelse.

Læs Drytech Finans forretningsbetingelser ved oprettelse af leasingaftale