Er fugt farligt?

»Det er vigtigt at tage fugtproblemer i boligen alvorligt. Ser man bort fra kræft, viser forskning at fugt i boligen giver den samme grad af øget forekomst af luftvejsinfektioner og allergiske reaktioner som passiv rygning«, siger Jan Vilhelm Bakke til Aftenposten.no, hvilket har fået Politiken til at skrive en artikel om emnet.

Den norske overlæge og indeklimaspecialist Jan Bakke, understreger at fugt i boliger er et betydeligt sundhedsproblem, som fører til højere forekomster af bronkitis, KOL, astma og andre allergi- og luftvejslidelser.

Fugt i boligen medfører 50% øget risiko for allergiske og ikke-allergiske lufvejslidelser. Dog er boligejerne sjældent selv klar over, hvor sundhedsskadelig deres bolig er, og dermed hvilken risiko de udsætter deres familie for.

Find ud af om din bolig er sundhedsskadelig for dig og din familie. Drytech kommer ud, helt gratis, og måler fugtprocenten i din bolig, lige når det passer dig.

Læs politikkens artiklen her: https://politiken.dk/forbrugogliv/boligogdesign/hjemmet/art5409911/Fugt-er-lige-så-farlig-som-rygning

 

Bestil et gratis fugttjek