Som noget nyt tilbyder Drytech sine kunder en serviceaftale. En serviceaftale sikrer, at kælderen forbliver fri for opstigende grundfugt i hele husets levetid, at huset bliver mere værd, at Drytechs system fungerer optimalt, og at garantien på Drytechs system forlænges.

Når Drytechs system er installeret i kælderen for at fjerne fugtproblemer, der skyldes opstigende grundfugt, skal installationen forblive i kælderen. Også når fugtniveauet er nede på et normalt niveau. Ellers vil fugten fra jorden begynde at stige op i kældervæggene igen.

Serviceaftalen indebærer, at Drytech mindst én gang om året, måler fugtniveauet i kælderen. Ved at justere boksen til det aktuelle fugtniveau sikres det, at Drytechs system stadig holder kælderen tør. Samtidig opdateres installationen med eventuel nyt software, ligesom eventuelle defekte dele udskiftes uden beregning.

Dit bevis på en tør kælder, når huset skal sælges
De årlige servicebesøg og vedligeholdelsen af Drytechs system noteres i en online servicebog. Ved oprettelse af en serviceaftale gives et login, så du til hver en tid kan udskrive en serviceattest. Serviceattesten kan fx bruges som dokumentation ved salg af huset som bevis på, at husets sælges med en tør kælder, hvilket kan øge boligens værdi.

Når Drytechs system installeres
Står du overfor at skulle have Drytechs system installeret for at løse problemer med opstigende grundfugt i kælderen, kan du bestille en serviceaftale efter den sidste kontrolmåling, Drytech udfører. Det giver dig sikkerhed, når Drytech fremadrettet påtager sig al vedligeholdelse og justering af Drytechs system.

Når Drytechs system har gjort kælderen tør
Som eksisterende kunde kan du også få glæde af en serviceaftale. Kontakt Drytech, så kommer vi og tilser Drytechs system. Såfremt installationen ikke er misvedligeholdt siden Drytechs sidste besøg i kælderen, oprettes serviceaftalen ud fra gældende vilkår.