Få et nyt fugttjek

Du har formentlig allerede benyttet vores tilbud om fugttjek. Men hvis det er noget tid siden, vi besøgte dig sidst, kan det være en god idé med et opfølgende tjek. Der er nemlig en række faktorer, som kan have ændret fugtniveauet i din kælder.

Hvis din kælder stadig er fugtig, selvom du har forsøgt at gøre noget ved det, så vil problemet blot fortsætte og vokse. Værre bliver det, hvis der først opstår skimmelsvamp, fordi der kan opstå en sundhedsfare i boligen. Den høje fugtighed ødelægger dine ting i kælderen, og den dårlige lugt breder sig i resten af boligen. Ved et evt. salg af boligen vil den fugtige kælder få en negativ indflydelse, og er der først skimmelsvamp, vil det fremgå af tilstandsrapporten.

Fugten forsvinder ikke af sig selv. Der skal gøres noget aktivt.

Men det kan være svært på egen hånd at gennemskue, om tilstanden i kælderen er blevet bedre eller dårligere. Den fornødne viden kan du opnå ved at iværksætte et nyt fugttjek.

Har du lyst til at finde ud af, hvordan din kælder har det? Så kan du få et nyt fugttjek hos Drytech. På den måde sikrer vi os også, at du får en sund kælder for dine penge.

Med et ekstra tjek kan du bruge din kælder i tryghed med hele familien.

FÅ ET NYT FUGTTJEK

dk-kort-bookUdfyld dit navn og adresse nedenfor, og så vender vi tilbage og aftaler en dato, hvor vi kan komme og inspicere jeres ejendom. Vi kører i hele Danmark.

Et fugttjek koster 500,- kr. inkl. moms. Til gengæld giver vi et nedslag på 1000,- kr. inkl. moms, hvis du bestiller vores løsning.