Har du brug for at se, hvordan Drytechs løsning ser ud, når den er installeret? Og vil du gerne høre fra tidligere kunder, hvad de virkelig synes om løsningen? Så kom til Åbent Hus på Østerbro.

Et grimt salpeterudtræk på deres gule facade var det, der fik en andelsboligforening på Østerbro til at tage fat i Drytech. Efter en længere diskussion i bestyrelsen, hvor de diskuterede for og imod, valgte de tilbage i 2013 at få installeret Drytechs løsning. Fem år senere har de ikke fortrudt:

”Det fungerer. Vi kører på femte år, og på nuværende tidspunkt er fugten i murværket dernede formindsket med tre fjerdele. Altså lige godt 72 procent. Så det er en succeshistorie, synes jeg,” siger Bent Hjorth, der er et af de bestyrelsesmedlemmerne, der var med til at tage beslutningen dengang.

Åbent hus i starten af oktober

Fordi andelsboligforeningen har været så tilfredse med Drytech, har de nu besluttet at åbne deres døre for alle, der kunne være interesseret i at se Drytechs installation og tale lidt med dem om deres erfaringer med Drytech.

Helt præcist kan man komme forbi den 2. oktober fra kl. 16.00 til 18.00 på Koldinggade 20-22, 2100 København Ø.  Tilmeld dig til arrangementet her.

”Det fungerer for os, og det sker tit, at jeg anbefaler dem. Så vi har sagt ja til at holde åbent hus, fordi det produkt, Drytech har, er en rigtig god idé. Og så er de nogle behagelige mennesker. Det vil jeg gerne være med til at sprede,” fortæller Bent Hjorth om baggrunden for, at de åbner deres kælder til et åbent hus-arrangement.

Til åbent hus kan du også bestille et gratis fugttjek af din bolig. Her vil en af vores konsulenter måle fugten i din kælder og give anbefalinger til, hvordan du kan komme af med eventuelle fugtproblemer.

Vi håber, vi ses til åbent hus på Østerbro den 2. oktober!