Drytech, som udtørrer fugtige kældre, har tradition for også at levere tørre tal på bundlinjen. Samtidig vokser vores fire år gamle virksomhed solidt i både omsætning og markedsandel.

Drytech har netop opnået den eftertragtede AAA-kreditrating, som kun 15 procent af virksomheder inden for byggeri og anlæg kan bryste sig med.

”Vi bygger vores forretning på, at glade og tilfredse kunder taler pænt om os og giver os gode referencer og dermed nye opgaver,” siger Niels Olsen, der er direktør i Drytech, og fortsætter:

”For vores kunder handler det i høj grad om at få hjælp af en troværdig partner til at løse problemerne med fugt i kælderen. Derfor giver vi garanti eller pengene retur, og vi siger kun ja til opgaver, vi kan klare. Med AAA-ratingen får kunderne en ekstra sikkerhed for, at vi driver en fornuftig forretning.”

Se Drytechs rating online her:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

AAA-ratingen tildeles virksomheder med højeste kreditværdighed, og kun 15 procent af virksomhederne i Drytechs branche – byggeri- og anlæg – kvalificerer sig til AAA.

 

Op mod 400.000 danske boliger plages af fugtproblemer i kælderen, og Drytech har netop specialiseret sig i at udtørre kældre i private boliger. Det foregår med såkaldt elektroosmose, som via elektrisk spænding leder vandet væk fra murene.

Efter fire år på det danske marked har Drytech tilbudt installationer med garanti mere end 900 gange. I fem tilfælde har virksomheden pillet systemet ned igen og dækket omkostningerne, fordi systemet ikke virkede:

”Vi er meget grundige og undersøger, om fugtproblemerne kan løses med netop vores metode, før vi skriver tilbud. Det er forudsætningen for, at vores virksomhed vokser på en sund og bæredygtig måde,” siger Niels Olsen.

Mange danske kældre, bygget før 60’erne, har ingen fugtspærre, og boligejerne kæmper derfor med opstigende grundfugt. Ikke mindst når gamle ventilerede cykel- og vaskekældre skal inddrages i boligen som fx hjemmekontor eller teenageafdeling.

”De kunder, som har Drytechs system installeret, oplever typisk en værdistigning i boligen. Vi laver regelmæssige kontrolmålinger og blive