Drytech har oplevet en stigende efterspørgsel fra husejere, der ønsker Drytechs hjælp til at komme problemer med opstigende fugt i kælderen til livs. Derfor har Drytech netop udvidet staben af konsulenter med ansættelsen af Peter Bülow. Han skal servicere Drytechs kunder på Sjælland.

Petpeter-bulower Bülow er oprindeligt uddannet inden for radiobranchen, hvor han arbejdede i 15 år. Sidenhen har han arbejdet flere år inden for tele- og it-branchen med salg af forskellige tekniske løsninger.

Peter Bülows interesse og mangeårige erfaring med teknik var også det, der skabte interessen for et job som konsulent hos Drytech, hvis speciale er at udtørre fugtige kældre ved hjælp af elektro-osmose.

”Min erfaring med at forklare kunder om tekniske systemer og løsninger, tager jeg med mig, når jeg besøger Drytechs kunder og skal vejlede og forklare dem om, hvordan de kan komme fugtproblemer til livs ved hjælp af simple elektriske installationer,” siger Peter Bülow.

Et af Peter Bülows første projekter som konsulent hos Drytech bliver at udtørre og forbedre en kælder i en villa i Gentofte.

Peter Bülow er 59 år og bor med sin kone i Hellebæk ved Ålsgårde.