Drytech har netop lavet en aftale med Sarl Tension International, som skal varetage salg af Drytechs system i Frankrig under datterselskabet DRYMATECH.

Sarl Tension International hjælper danskere og andre udlændinge, der har købt ejendom i Frankrig, med rådgivning, tilstandsrapporter, kontrol af renoveringsarbejde m.m. Virksomheden blev etableret i 1990 af danskeren Henrik Schmidt. Nogle år forinden renoverede han byhuse i Frankrig og fik i den forbindelse et rigtig godt kendskab til franske byggematerialer og byggestandarder. Denne ekspertise bruger Henrik og hans medarbejdere i dag til at rådgive private bygherrer og bistå med byggestyring.

”Drytech har nogle effektive systemer, der kan afhjælpe fugtproblemer i ejendomme, hvilket er et forholdsvis stort problem i Frankrig,” siger Henrik Schmidt og fortsætter:

”Det er vores målsætning at afhjælpe fugtproblemer med Drytechs system i hele Frankrig, men til at starte med fokuserer vi på områderne omkring Nice, Toulon og Marsaile, hvor kvadratmeterpriserne er høje, og det derfor giver rigtig god mening at udtørre og renovere kælderen for at få flere boligkvadratmeter.”
Siden 2013 har Drytech hjulpet mere end 800 danske husejere af med fugtproblemer i kælderen, og Drytechs direktør, Niels Erik Olsen, ser frem til, at Drytechs system også kan gøre nytte i Frankrig.

”Vi er meget glade for aftalen med franske Sarl Tension International. Vi vurderer, at der er et stort markedspotentiale i Frankrig. Med Henriks mangeårige erfaring inden for renovering af ejendomme i Frankrig, forventer vi, at DRYMATECH bliver en succes og viser lige så gode resultater med at udtørre kældre som i Danmark,” siger Niels Erik Olsen.