SÅDAN KAN DU FINANSIERE EN TØR KÆLDER

Nogle gange kan det være en uoverskuelig omgang at redde sin kælder fra fugt. En fugtig kælder kan nemlig komme snigende og æde budgettet, hvis man ikke er forberedt på udgiften.

Men hvis du ikke har lyst til at bruge unødige penge, kan det være en god idé at få installeret et af Drytechs systemer.

Her får du fire gode grunde til at få installeret et af vores systemer:

  • Fugt i kælderen betyder i næsten alle tilfælde skimmelsvamp. Bekæmpelse af skimmelsvamp er både dyrt og besværligt. Drytech løsningen reducerer forudsætningerne for at skimmelsvampen udvikles.
  • Sikring mod fugtproblemer vil betyde, at din bolig stiger i værdi, da en eventuel fremtidig køber på grund af Drytechs systemer ikke behøver bekymre sig om fugtproblemer og jævnlig renovering af kældervæggene.
  • En installation af Drytechs systemer vil fjerne fugtproblemer og derved give tørre vægge – og det vil kunne ses på varmeregningen. En tør kældervæg er typisk 3-5 grader varmere, da den isolerer bedre. På den måde behøver du ikke skrue unødigt op for varmen og brænde dine penge af.
  • Med Drytechs systemer vælger du den grønne løsning. Modsat omfangsdræn laves alt indefra i kælderen, det kræver intet gravearbejde og derved ingen genetablering af ødelagt belægning og bede i haven. Og Drytechs løsning er typisk tre gange billigere end et omfangsdræn.

Er du interesseret, men har ikke rum i budgettet til at betale for systemet nu og her? Intet problem. Med Drytech Finans giver vi dig et finansieringstilbud, så du ikke betaler det fulde beløb med det samme.

Sådan fungerer det:

Når du leaser et af Drytechs elektrode- eller langbølgesystemer, betaler du en førstegangsafgift, der inkluderer installation af udstyret. Derefter betaler du en månedlig leasingafgift.

Vi opkræver leasingafgiften kvartalsvis forud, og afgiften er fast i hele leasingperioden, der aftales individuelt, men maksimalt kan løbe over 60 måneder. Førstegangs- og leasingafgiften baserer vi på det samlede beløb for systemet og installationen.

Prisen på dette varierer efter kælderens forhold, og derfor vil den månedlige afgift afhænge af den samlede pris og den aftalte leasingperiode.

Men hvordan ville sådan en plan så se ud?

Her kommer to eksempler: Ét for vores langbølgesystem og ét for vores elektrodesystem.

FINANSERINGSFORSLAG / GRATIS FUGTTJEK

Send os en låneforespørgsel og vi behandler sagen i løbet af få dage. Har du ikke fået et tilbud fra os, kan du bestille et gratis fugttjek først.