Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, når Drytech har udtørret den ved hjælp af elektro osmose, og se hvordan vores installation fungerer?

Så kom til Åbent Hus hos familien Blædel i Dyssegård, hvor Drytechs system er installeret. Se hvordan en fugtig kælder blevet tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, hvordan vi kan hjælpe dig og om Drytechs system.

Husets ejere åbner deres kælder og fortæller om erfaringerne med Drytechs system, og om hvordan installationen er ved at forbedre deres bolig uden store bygningsmæssige ændringer.

Med Drytechs system undgår man dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Tid og sted:
Torsdag den 16. marts 2017
Kl. 17-19
Almindingen 31
2870 Dyssegård

Tilmeld dig her

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.

Se Handyman,dk teste Drytechs system og hør hvad andre kunder mener om systemet.

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig. En af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.