Tør kælder eller pengene tilbage

Hvis der mod forventning skulle blive problemer med Drytechs hardware, giver vi fem års fabriksgaranti. Driller de skjulte installationer, er der hele 20 års garanti. Vi garanterer desuden hurtig effekt, ellers får du pengene tilbage. Vi installerer ikke vores løsning i kældre, hvor vi ikke er sikre på, at det resulterer i en tør kælder.

Her får du to eksempler på problemer, der udløser garanti:

  • Hvis de skjulte installationer mod forventning skulle svigte. Alle anoder er udført i titanium med guldbelagte koblinger, alle ledninger er dobbeltisolerede, og installationerne udføres af vores autoriserede elektrikere. Men skulle det alligevel ske, at der opstår en løs forbindelse, kommer vores tekniker og ordner det.
  • Hvis styringsboksen viser fejl på systemet eller stopper med at virke, indberetter du dette til Drytech, og vores tekniker kommer herefter ud og løser problemet eller skifter styringsboksen ud.

Vi garanterer hurtig effekt – ellers får du pengene tilbage

Udover garanti ved fejl i systemet giver vi også garanti for hurtig effekt. Vi foretager fugtmålinger inden installationen af begge vores systemer. Efter seks måneder skulle elektrodeløsningen gerne vise en fugtreduktion på mindst 25-30 procent, og ved langbølgeløsningen bør der kunne ses samme procentreduktion på 12 måneder. Hvis ikke din kælder viser disse resultater efter installationen af et af vores systemer, får du pengene tilbage!

Det koster et Drytech-system?

Prisen på installationen af et af vores systemer afhænger af de konkrete forhold i din ejendoms kælder. Derfor kan vi ikke give dig en klar pakkepris. Til gengæld får du her to eksempler på prisen for installationen af henholdsvis et langbølgesystem og et elektrodesystem:

  • Langbølgesystem i en kælder på 90 m2: 39.640 kr.
  • Elektrodesystem i en kælder på 90 m2: 91.860 kr.

Hvis du tænker, at en af disse løsninger lyder, som det din kælder har brug for, men du gerne vil undgå at betale hele prisen i én omgang, så har vi en løsning.

Med Drytech Finans giver vi dig mulighed for at lease et af Drytechs elektrode- eller langbølgesystemer. Med denne løsning betaler du en førstegangsafgift, der inkluderer installation af udstyret, og derefter betaler du en månedlig leasingafgift.

En finansieringsplan for eksemplerne ovenfor kunne se således ud:

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og have mere information om Drytechs system, muligheder for finansiering eller et fugttjek.