Ingelise Kvorning fra Brønshøj havde udfordringer med en fugtig kælder. Nu er de løst, og kælderen er igen blevet behageligt at være i.

”Der var en tydelig kælderlugt, og i et af hjørnerne var der begyndende skimmelsvamp. Vi var bange for, at der ville komme større skader, hvis ikke vi fik løst vores problem med fugt. Der var allerede steder, hvor pudset var faldet ned fra væggen,” siger Ingelise Kvorning.

For at få løst de store problemer med fugt, besluttede Ingelise Kvorning at prøve Drytechs system. Det blev installeret i kælderen i april 2014.

Da systemet havde været installeret hos familien Kvorning i tre måneder, var kælderlugten næsten væk, og de kvartalvise kontrolmålinger af fugtniveauet i kælderen har efterfølgende vist et tydeligt fald i den målte fugtprocent. Kælderen var helt tør efter et år.

”Kælderen er blevet meget mere behagelig at være i. Da vi bruger den som computerrum, motionsrum værkssted og vaske- og opbevaringsrum, betyder det meget,” siger Ingelise Kvorning og fortsætter:

”Min søn har også et hus fra 1920’erne, og selvom der blev lagt omfangsdræn, var der kælderlugt efter to år og for høj fugtprocent i væggene. Men på baggrund af vores erfaringer fik han installeret Drytechs system, og efter tre måneder var kælderen tør. ”

Læs mere om Drytechs gratis fugttjek her.