Torkil Werner Jørgensen fra Hvalsø troede ikke rigtigt på, at Drytech kunne hjælpe ham af med den fugtige kælder. Men efter et år er kælderen tør og brugbar.

”Jeg faldt over Drytechs system, da jeg ville finde en metode til at løse vores fugtproblemer i kælderen. Jeg kunne ikke forstå, hvordan det kunne lade sig gøre. Jeg forhørte mig hos Bolius, som ikke havde undersøgt det, men som sagde: Teorien bag er rigtig,” siger Torkil Werner Jørgensen og fortsætter:

”Jeg fandt ud af, at produktet er gennemtestet i Tyskland, og da vi kunne få vores penge tilbage, hvis ikke fugten var reduceret med 30 procent på tre måneder, tog vi beslutningen om at få installeret systemet.”

Torkil Werner Jørgensen og hans kone ejer et parcelhus fra 1971. Da de begge er pensionerede, opholder de sig meget mere i deres hus nu end de gjorde førhen. Fordi de ønsker at blive boende i mange år frem, valgte de at forbedre deres bolig.

Drytechs system begyndte hurtigt at tørre kælderen

Fordi der var meget fugt i kælderen, tog det et år, før den var tør nok til at kunne blive istandsat. Men allerede få måneder efter installationen af Drytechs system viste målinger, at kælderen var på vej til at blive tør.

”Efter tre måneder begyndte tallene at rasle ned. Vi startede med et fugtniveau på 25 procent, og efter et år var det faldet til ca. syv procent. Selvfølgelig er det en stor udgift, men vi fik løst problemet en gang for alle. Det har betydet mere livskvalitet, fordi vores kælder ikke lugter mere, og fordi vi med istandsættelsen kan sige, at vores hus er så optimalt, som det kan være til vores ældre dage,” siger Torkil Werner Jørgensen.

Tør kælder på et år

Få en gratis fugtguide og find vej til en tør kælder

Med hjælp fra rådgivende ingeniører har Drytech udformet en fugtguide. I fugtguiden forklarer vi, hvad du skal være opmærksom på, hvis der er mistanke om fugt i kælderen, hvordan du får undersøgt, om fugten kan skade huset og beboerne, og hvordan du kommer fugten til livs.

Vores fugtguide giver dig et fuldt overblik over de mange forskellige metoder der er til at fjerne fugt på, så du nemt kan vurdere, hvad der passer bedst til dit behov, dit hus og din økonomi.

Du kan bestille fugtguiden her.