Niels Ole Frederiksen fra Middelfart fik en tør og varm kælder efter installering af Drytechs system, selvom han i første omgang syntes, at metoden lød lidt for god til at være sand.

”Jeg synes, at metoden med strøm lød lidt hokus pokus, så jeg valgte at snakke med en elektroingeniør om det. Han sagde, at det i teorien burde kunne lade sig gøre. Så vi besluttede os for at investere penge i at få udtørret vores kælder på den måde,” siger Niels Ole Frederiksen.

Han og fruen ejer en murermestervilla fra 1933, hvor kældervæggene var så fugtige, at ting blev ødelagt, hvis man stillede det op ad væggen. Da kælderen bruges til pulterrum og arbejdsværelse, var det vigtigt at få udtørret kælderen.

”Jeg har en luftfugtighedsmåler stående i kælderen, og den er faldet betydeligt. Det gør, at det nu er rart at opholde sig i rummene, og husets værdi er steget. Der har også været andre fra byen for at se vores kælder og Drytechs system,” siger Niels Ole Frederiksen.

Bestil et gratis fugttjek

Få en gratis fugtguide og find vej til en tør kælder

Med hjælp fra rådgivende ingeniører har Drytech udformet en fugtguide. I den forklarer vi, hvad du skal være opmærksom på, hvis der er mistanke om fugt i kælderen, hvordan du får undersøgt, om fugten kan skade huset og beboerne, hvordan du kommer fugten til livs og hvad de økonomiske konsekvenser er.

Der er mange metoder til at fjerne fugt, og fugtguiden giver dig et fuldt overblik over de forskellige metoder. Så kan du bedre vurdere, hvad der passer bedst til dit behov, dit hus og din økonomi.

Du kan bestille fugtguiden her.