Er du også nysgerrig efter at se, hvordan en kælder ser ud, efter Drytech har udtørret kælderen ved hjælp af elektro-osmose, og se hvordan vores installation fungerer?

Så kom til Åbent Hus i familien Kvornings kælder i Brønshøj, hvor Drytechs system  er installeret. Se hvordan en fugtig kælder er blevet tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, om hvordan vi kan hjælpe dig og om Drytechs system.

Husets ejere åbner deres kælder og fortæller om erfaringerne med Drytechs system, og om hvordan installationen har forbedret deres bolig uden store bygningsmæssige ændringer.

Med Drytechs system undgår man dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Læs mere om familiens Kvornings renovering af kælderen i Brønshøj her.

Tid og sted:
Tirsdag den 3. maj 2016
Kl. 17-19
Lindholmsvej 29
2700 Brønshøj

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig. En af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.

Tilmeld dig her