Der var trængt med pladsen, da familien Brenholdt i Odense holdt åbent hus for Drytech. Nu er der planlagt et nyt arrangement for dem, der aldrig nåede indenfor.

10 minutter i fire var der endnu ikke et øje, da Jonna Thissenius, Salgschef for Drytech på Fyn og i Jylland, stod klar hos familien Brenholdt i Odense torsdag d. 16. november. Familien var gået med til at holde åbent hus i deres hjem fra 16-18. Alligevel var de lige ved at tro, der ikke ville komme nogen, når der endnu ikke var et øje 10 minutter inden ”åbningstid”. Men så skete der pludselig noget.

”Kl. 16.00 kom der en flod af mennesker, og der blev ved med at komme folk. Jeg tror, der nåede at komme omkring 50 personer, og jeg måtte holde mit foredrag om, hvordan systemet virker, to gange. Der var nogle, som aldrig nåede at komme indenfor, fordi der var så mange mennesker. Så det gik over alt forventning,” fortæller Jonna Thissenius.

Ejer: ”Vi er virkelig tilfredse med resultatet”

66-årige Flemming Brenholdt, der lagde hus til den store omgang, gjorde det, fordi han ikke synes, der har været nok reklame for Drytech. Derfor ville han bruge muligheden til at vise folk, at det virker.

”Jeg blev sgu overrasket til den positive side af Drytech. Vi havde prøvet meget i vores kælder, inden vi opdagede Drytech. Og det gode ved dem er jo også, at de har en garanti om, at hvis ikke det virker, så får man pengene tilbage. Men det har virket. Vi har fået en tør kælder, som vi nu kan bruge, når vores børn kommer på besøg, og til opbevaring uden at tingene lugter af kælder. Vi har intet negativt at sige om dem, det er vores ærlige mening. Vi har godt nok betalt penge for det, men systemet koster omkring 9 kr. om måneden at køre igennem, så pengene er givet godt ud. Med andre systemer var det blevet noget dyrere. Vi er virkelig tilfredse med resultatet,” fortæller Flemming.

Besøgende: ”Jeg synes, det lyder som en rigtig god idé”

Netop på grund af sin tilfredshed lagde han derfor hus til. Hans kælder var også oplagt, fordi nogle af familiens kælderrum var blevet renoveret, mens andre stadig stod som Drytech havde efterladt dem. På den måde kunne de besøgende virkelig se Drytechs arbejde.

En af de besøgende var 66-årige Dorte Wilkens, der var taget med sin 88-årige mor Esther til åbent hus. De skulle undersøge, om Drytech kunne være en mulighed i moderens kælder, hvor der er problemer med opstigende fugt i væggene.

”Der var selvfølgelig ikke så meget at se i kælderen, udover at vi kunne se, at arbejdet ikke er noget, der kan ses, når Drytech er færdige. Men jeg blev klogere på, hvordan de gør. Det lyder jo nærmest som rent trylleri, men jeg forstod det bedre efter besøget og fik en fornemmelse af, hvad der skulle foregå,” fortæller Dorte.

Om Drytech er løsningen på mor Esthers problemer er nu spørgsmålet.

”Jeg snakkede med konsulenten om det ville give mening hos min mor. Jeg synes i hvert fald, det lyder som en rigtig god idé, og min mor overvejer det også positivt,” fortæller