Du har måske læst, at Drytechs elektroosmosemetode er godkendt af ÖNORM, men ved du, hvad det er? Læs med for at blive klogere på mærkatet.

Foretrækker du, at de løsninger, du vælger til dit hjem, har mere end bare firmaets ord for, at det virker?

Så er Drytechs elektroosmosemetode et sikkert valg. Løsningen er nemlig godkendt af ÖNORM. Men hvad er det?

ÖNORM er en standard indenfor EU. Den tildeles af det østrigske uafhængige non-profit institut Austrian Standards Institute, som er medlem af Den Europæiske Komite for Standardisering og Den Internationale Organisation for Standardisering, og har eksisteret siden 1920.

ÖNORM anerkender elektroosmose

Med ÖNORM har elektroosmosemetoden fået både europæisk og international godkendelse. Det sker på baggrund af, at metoden har bevidst sit værd gennem en årrække. Samtidig er metoden blevet testet af Austrian Standards Institutes eksperter i mindst et år.

”Austrian Standards Institute kan sammenlignes med dansk standard i Danmark. EU bad dem om at lave en norm for, hvordan man udtørrer kældre og fundamenter. Austrian Standards Institute har derfor lavet en beskrivelse af nogle metoder – heriblandt elektroosmose, som vi bruger i Drytech,” fortæller Niels Olsen, indehaver af Drytech.

Han tilføjer, at det er Drytechs komponenter og bokse, der er brugt i forbindelse med Austrian Standards Institutes test af metoden.

ÖNORM har givet en anerkendelse af nogle forskellige metoder, der kan bruges til at udtørre din kælder, og her er elektroosmose et anerkendt valg. Austrian Standards Institute forholder sig ikke til priser. De forholder sig udelukkende til, om det er en almindelig anerkendt metode, og om det virker – og det gør elektroosmose.

Læs mere om standarden og Austrian Standards Institute her.