Har du byggeteknisk forståelse? Et solidt sælgergen med dokumenteret erfaring? Og kan du begå dig blandt high-end kunder, som konsulent og rådgiver? Så har du muligheden for en nøgleposition i et danskejet firma med fremgang.

Tør kælder helt enkelt 
Hos Drytech er vi stolte af at have revolutioneret markedet for affugtning af ejendomme. Vi er eneforhandler af Drymat System i Skandinavien og Frankrig. Drymat System er det absolut førende system inden for elektro osmose – den billigste og mest effektive løsning, når mure og fundamenter skal udtørres for opstigende grundfugt. Indtil videre har vi lavet over 1.000 installationer på 5 år, og vi dækker hele Danmark. Så du bliver del af en virksomhed, der har vokseværk og hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du kan læse mere om os her på www.drytech.dk.

Salg og rådgivning
I dag er cirka 90 procent af Drytechs installationer solgt til private ejendomsejere. Men vi har fat i større organisationer, og ambitionen er, at Drytech udvikler sig i retning af at 50 procent af omsætningen kommer fra store ejendomsbesiddere, kommuner, pensionskasser, ejendomsadministratorer og via rådgivende arkitekter og ingeniører. Det bliver din opgave at angribe dette marked og fortsætte dialogen med de eksisterende kunder, der er. Vi har planen klar, men mangler den rette person til at løfte opgaven. Du vil blive ansvarlig for denne kundegruppe i hele Danmark og du vil komme til at arbejde tæt sammen med virksomhedens administrerende direktør. Som vores nye konsulent kommer du til at bruge ca. halvdelen af din tid hos kunder med rådgivning, resten af tiden vil være strategi, salgsplanlægning, tilbudsgivning, opfølgning og igangsætning af installationer. Din base bliver vort kontor i Virum.

Byggeteknisk forståelse og salgsevner
– Vi forestiller os, at du har en byggeteknisk baggrund, fx som bygningskonstruktør, ejendomsmægler, ingeniør eller lignende. Måske fra en teknisk afdeling i en kommune.
– Du begår dig hjemmevant blandt kunder og rådgivere på et højt niveau.
– Du har kørekort og egen bil. Du får selvfølgelig tilskud til din kørsel.

Projektledelse og højt ambitionsniveau
Drytech har vækstet hver eneste år, og du vil få en nøgleposition i at føre virksomheden til et nyt niveau med direkte forbindelse til bygherrerådgivere og byggesagkyndige. Der vil på sigt være mulighed for projektledelse og yderligere ansvar i firmaet. Som person er du omhyggelig, skarp og præsentabel. Du gør tingene ordentligt og giver altid kunderne en seriøs rådgivning – selv når du må sige nej til en opgave. Og så vil du gerne have indflydelse på din egen hverdag og er i stand til at planlægge den optimalt.

Grundig oplæring – din succes
Drytech giver en grundig introduktion til produkterne samt nødvendig træning. Du tilknyttes en økonomisk sund virksomhed med et stort vækstpotentiale. Omgangstonen er humoristisk og support og stor hjælpsomhed indgår som naturlige elementer i samarbejdet.

Lønnen er baseret på en fast løn, samt en motiverende bonusmodel. Dine resultater og indsats vil give muligheder for at du kan skabe dig e