Drymat systemet har hjulpet mange kunder af med deres fugtproblemer. Én af dem er en vigtig del af historien og er på UNESCOs verdensarvsliste.

Indtil 1917 var det den officielle vinterresidens for de russiske zarer. I dag er det et paladsmuseum og huser samtidig Eremitagemuseet, der ejer en af verdens største kunstsamlinger med værker af blandt andet Rembrandt, Matisse, Da Vinci og Picasso, og som bugner af orientalsk kunst, porcelæn, skulpturer, fund fra det antikke Grækenland og Italien, møntsamlinger og et helt skattekammer fyldt med guld og juveler. Og i kælderen – der er installeret et væld af Drymat System-bokse.

Det berømte Vinterpalads i Sankt Petersborg i Rusland er bare én af mange officielle, historiske bygninger, som har fået installeret systemet, der har hjulpet kunder i det meste af Europa, Canada og USA.

”Der sidder omkring 180 Drymat System-bokse i Vinterpaladset. Der var pivhamrende fugtigt, og de har en masse uvurderlige historiske artefakter. De ville jo gå til, hvis de stod i et fugtigt miljø,” fortæller indehaveren af Drytech, der er den danske forhandler af Drymat System, Niels Olsen.

Eremitagen før og efter

Det hvide og jadegrønne palads har uvurderlig historisk værdi. Eremitagen er et af de største kunstmuseer i verden med mere end 60.000 udstillinger og næsten tre millioner objekter. Som en del af det historiske cent