Hjem/Nyheder/Ekstra åbent-hus-arrangement i Odense

Ekstra åbent-hus-arrangement i Odense

Da familien Brenholdt i Odense holdt åbent hus for Drytech i november, blev det en kæmpe succes.
I morgen, tirsdag den 12. december, fra kl. 16-18 holder vi derfor endnu et åbent-hus-arrangement hos familien i Odense.

Hvis du var en af dem, der ikke nåede indenfor, har du nu igen mulighed for at se, hvordan en kælder ser ud, mens Drytech er ved at udtørre den ved hjælp af elektroosmose. Her kan du se, hvordan vores installation fungerer.

Så kom til Åbent Hus hos familien Brenholdt i Odense, hvor Drymat System er installeret. Se hvordan en fugtig kælder er ved at blive tør og anvendelig ved hjælp af en lille elektrisk installation i kældervæggen.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, hvordan vi kan hjælpe dig og om Drymat System.

Husets ejere åbner deres kælder og fortæller om erfaringerne med Drymat System, og om hvordan installationen er ved at forbedre deres bolig uden store bygningsmæssige ændringer.

Med Drymat System undgår man dyrt og tidskrævende gravearbejde. Det er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder.

Gå hjem med mere viden og inspiration til at forbedre din egen bolig.

Tid og sted:
Tirsdag den 12. december 2017
Kl. 16-18
Kallerupvej 24
5230 Odense M

Til Åbent Hus kan du bestille et gratis fugttjek af din bolig. En af vores konsulenter vil måle fugten i din kælder og komme med anbefalinger til, hvordan du kan komme eventuelle fugtproblemer til livs.

Tilmeld dig her

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.

2017-12-11T10:20:01+01:00

Del historie