Drytechs chefkonsulent i Jylland og på Fyn, Jonna Thissenius, har efter tre år i installationsvirksomheden Drytech taget næste skridt og er blevet medejer af virksomheden sammen med nuværende ejer og direktør Niels Erik Olsen.

For tre år siden startede Jonna som konsulent for Drytech i Syd-og Vestjylland, hvor hun efter blot et år blev forfremmet til chefkonsulent i Drytech i Jylland og på Fyn. Gennem tre år har Jonna Thissenius været med til at løse fugtproblemer i ca. 125 kældre i byer som fx Esbjerg, Varde, Kolding og Odense.

Drytechs succes med at udtørre fugtige kældre, glade kunder, den nyligt opnåede AAA-rating og virksomhedens Gazelle-vækst har givet Jonna Thissenius mod på at være medejer af virksomhedens fortsatte udviklingsrejse.

”Jeg kan se, at vi kan løse problemer med en fugtig kælder, som boligejere ikke kunne få løst før. Samtidig har jeg fra starten været tiltalt af den etik og de værdier, der kendetegner Drytech. Vi går kun ind i et projekt, hvis vi ved, at vi kan løse fugtproblemet med et tilfredsstillende resultat, og vi holder vores ord. For en vestjyde som mig er det altafgørende for mit engagement,” siger Jonna Thissenius.

Tidligere har Jonna Thissenius bl.a. arbejdet 19 år i køkkenbranchen. Med de mange års erfaring inden for boligområdet og egne erfaringer med renovering af ældre ejendomme var det naturligt for Jonna Thissenius at fortsætte karrieren i Drytech.

”Jeg elsker gamle ejendomme. De har en unik atmosfære. Det er også ældre bygninger, der har problemer med fugt i kælderen. Derfor får jeg lov til at besøge en masse interessante huse i mit job, og jeg kan være med til at øge boligkvaliteten, så ejendommen kan bruges mange år endnu,” forklarer Jonna Thissenius og fortsætter:

”Det har altid været naturligt for mig at have en hammer i hånden og sætte mig ind i forskellige håndværksfag. Jeg har selv renoveret en Patriciavilla i Varde, og ved hvad arbejdet kræver, men også hvad det skaber af værdi for en selv og boligen.”

Jonna Thissenius har boet i Vestjylland i hele sit liv. Hun voksede op på en gård i Ho og flyttede til Varde som 15-årig. Som elitespiller i Esbjergs traditionsrige Volleyballklub, BVC Esbjerg, slog hun også sine folder i Esbjerg i hendes ungdom. Det blev til mere end 20 år og utallige sejre på Volleyballbanen. Sidenhen er Volleyball blevet lagt på hylden på grund af skader, men passionen for sporten er der stadig.

”Den gang gik jeg efter bolden, og det gør jeg også hos Drytech,” siger Jonna Thissenius.