Vil du gerne se med egne øjne, hvordan en kælder ser ud, når Drytechs system har tørret den ved hjælp af elektroosmose, og samtidig se, hvordan vores installation egentlig fungerer?

Så kom til Åbent Hus hos familien Ørnstedt i Hillerød. Familien, der tæller to voksne og fire børn, kæmpede mod opstigende grundfugt, der resulterede i pudsafslag, saltudtræk og skimmelsvamp, da de fik Drymat System installeret i juli 2016. Ved sidste måling – under et år efter – var fugten reduceret 54 procent. I dag er kælderen helt tør og klar til brug.

Kom og se kælderen og systemet: En lille elektrisk installation i kældervæggen, der fjerner fugten nemt og billigt.

Vi står klar til at byde dig velkommen og svare på dine spørgsmål om problemer med opstigende fugt i kælderen, hvordan vi kan hjælpe dig og om Drymat System. Samtidig fortæller familien gerne om deres erfaringer med systemet, og hvad det har betydet for dem.

Drymat System er en nem, billig og effektiv måde at komme fugtproblemer til livs og få en sund og tør kælder. Du vil kunne se resultatet selv, hvis du slår vejen forbi arrangementet:

Torsdag den 22. februar 2018
Kl. 17-19
Fredensborgvej 61
3400 Hillerød

Til Åbent Hus kan du også bestille et gratis fugttjek af din bolig. Her vil en af vores konsulenter måle fugten i din kælder og give anbefalinger til, hvordan du kan komme af med eventuelle fugtproblemer.

Tilmeld dig her.

Du er velkommen til blot at møde op på dagen. Af hensyn til planlægningen vil vi dog sætte pris på, at du tilmelder dig arrangementet, hvis du allerede nu ved, at du lægger vejen forbi. Tilmeldingen er ikke bindende. Bliver du forhindret i at deltage, så skriv en e-mail til info@drytech.dk.