Vil du øge dit hus’ værdi? En ting er, at en tør kælder betyder et sikkert hjem for dig og din familie. En anden er, at en kælder uden fugt gør dit hjem mere værd.

Dit hjem har givet dig og din familie dejlige minder. På det seneste har du dog tænkt på, om I skulle flytte i noget andet eller større. Men er der noget, du kan gøre for at højne husets værdi?

Hvis du går i salgstanker, er noget af det, der kan gøre dit hjem mere attraktivt for en køber, en tør kælder.

”Hvis du som huskøber kommer ned i en kælder med saltudtræk og pudsafskrabninger, så løber du langt væk. Hvis du derimod kommer ned i en tør og præsentabel kælder, så tænker du, at den kan bruges til noget,” forklarer indehaver af Drytech, Niels Olsen.

En fugtig og rodet kælder er ikke særlig tiltalende for en køber. Derfor kan det være en god idé kan tjekke, om din kælder har brug for en hjælpende hånd. Du kan bestille et gratis fugttjek her.

Hvis du har sørget for, at kælderen er tør og pæn, så gør du det muligt for køberen at se kælderen som et rum, der kan udnyttes – i stedet for noget rod, der skal ordnes. På den måde får du mest muligt ud af kvadratmetrene i din kælder og gør den mere værd. Og det kan give dig et bedre salg:

”En investering i at få udtørret kælderen for måske 100.000 kroner kan afhængig af huset betyde, at du kan få en halv million mere for ejendommen, den dag du skal sælge den,” understreger Niels Olsen.

Drytech leverer en grøn og billig løsning på dit fugtproblem. Så kan du få kælderen klar til salg på ansvarlig vis. Hvis du vil vide mere om systemet, kan du læse om det her.