Da Jan og Caroline stod midt i den helt store renovering af deres nye hjem i Holte, opdagede de, at der var flyttet fugt ind i kælderen. Læs, hvordan det gik, efter de fik Drymat System installeret.

Vores kunder henvender sig til os af forskellige grunde. Nogle gange kan en renovering af deres hjem for eksempel afslører problemer, de ikke vidste, de havde. Det var præcis, hvad der skete for 52-årige Jan Løwe og hans kone Caroline, da de i august 2015 var gået i gang med en total renovering af deres nykøbte hus i Holte.

”Vi gik i gang med renoveringen, men da vi nåede til kælderen, var den værre, end vi havde regnet med. Det var tydeligt, at kælderen var rigtig fugtig,” fortæller Jan, der hurtigt gik i gang med at lede efter løsninger på problemet og ved en googlesøgning faldt over Drytech.

Anbefalinger fra andre kunder og en ærlig snak med Drytech overbeviste Jan

Med et hus på en skråning på 160 m2 i grundplan ville omfangsdræn blive bekosteligt, og for Jan virkede det ikke som en holdbar løsning. Hvorimod Drytechs løsning lød som en reel mulighed. Efter en snak med en af Drytechs tidligere kunder, der var glade for løsningen, samt en snak med Niels, direktør i Drytech, var Jan overbevist.

”Det overbeviste mig om, at det her var en rigtig inte