Da Jan og Caroline stod midt i den helt store renovering af deres nye hjem i Holte, opdagede de, at der var flyttet fugt ind i kælderen. Læs, hvordan det gik, efter de fik Drymat System installeret.

Vores kunder henvender sig til os af forskellige grunde. Nogle gange kan en renovering af deres hjem for eksempel afslører problemer, de ikke vidste, de havde. Det var præcis, hvad der skete for 52-årige Jan Løwe og hans kone Caroline, da de i august 2015 var gået i gang med en total renovering af deres nykøbte hus i Holte.

”Vi gik i gang med renoveringen, men da vi nåede til kælderen, var den værre, end vi havde regnet med. Det var tydeligt, at kælderen var rigtig fugtig,” fortæller Jan, der hurtigt gik i gang med at lede efter løsninger på problemet og ved en googlesøgning faldt over Drytech.

Anbefalinger fra andre kunder og en ærlig snak med Drytech overbeviste Jan

Med et hus på en skråning på 160 m2 i grundplan ville omfangsdræn blive bekosteligt, og for Jan virkede det ikke som en holdbar løsning. Hvorimod Drytechs løsning lød som en reel mulighed. Efter en snak med en af Drytechs tidligere kunder, der var glade for løsningen, samt en snak med Niels, direktør i Drytech, var Jan overbevist.

”Det overbeviste mig om, at det her var en rigtig interessant måde at gøre det på. Det var effektivt rent tidsmæssigt. Og i modsætning til at få gravet hele haven op lød det bare som en mere moderne løsning. Vi troede på Drytech. Samtidig var de i stand til at træde til hurtigt, hvilket også var vigtigt for os,” fortæller han.

Drytechs metode er samtidig særligt god til ældre huse, da den fjerner fugten nænsomt, og da Jan og Carolines hjem i Holte er fra 1898, gav det god mening at prøve denne løsning. Derfor fik de i 2015 installeret Drytechs system, og i dag er fugten væk.

”Det er blevet supergodt”

”Vi er kommet fugten til livs. Ifølge Niels burde vi have ladet kælderen stå og tørre op i fire til seks måneder. Men det havde vi jo ikke tid til. Så jeg sagde til Niels ‘det duer ikke, vi gør det bare alligevel, og så må vi se, hvor godt det bliver’. Og det er blevet supergodt. Den fugt, der var i kælderen, er forsvundet,” fortæller Jan.

For ham og hans kone Caroline var det vigtigt, at kælderen blev renoveret til samme standard som resten af huset.

”I og med at vi renoverede hele huset, så ønskede vi jo ikke at have en sur kælder. Vi ønskede en kælder, som levede op til nutidens standard – til resten af husets standard. Det gør den nu. Vi har bryggers og opbevaring i kælderen. Og den er lavet så godt, at man også ville kunne have kontor dernede. Den indgår nu som en naturlig del af huset, og det er lige så rart at være dernede som i resten af huset. Der er ikke den der sure kælderlugt,” forklarer han.

Jan og Caroline har anbefalet Drytech til nogle af deres venner, som ifølge Jan også har haft god succes med Drytechs system. Han giver derfor gladeligt anbefalingen videre.

”Vi er meget glade og vil absolut anbefale Drytech til andre.”

Har du fugtproblemer og overvejer om Drytechs system kunne være noget for din kælder? Få en af vores konsulenter forbi til et gratis fugttjek.