Vil du af med fugt i kælderen, men ønsker stadig at være god mod miljøet? Drytechs løsning skåner din kælder og miljøet på samme tid.

Det er vigtigt at passe på miljøet. Jorden skal holde mange år endnu, og den viser allerede tegn på, at den er træt og sårbar. Derfor er vigtigere nu end nogensinde før at gå i grønne retninger og vælge løsninger, der passer på vores miljø.

Drytech er et af de firmaer, der går op i at give befolkningen mulighed for at passe på deres hjem uden at skade naturen. Når fugten er flyttet ind i kælderen, er der mange mulige løsninger. Drytech har sørget for, at deres løsning er grøn.

Får du lagt omfangsdræn i haven, skal din smukke have graves op, og du skal betale for, at jorden skal flyttes, hvilket også kræver unødvendigt CO2-forbrug og forurening.

Drytechs løsning beskytter miljøet

Med Drymat System får du installeret en løsning mod fugt i kælderen, der ikke forurener, virker helt uden kemi, og som reducerer dit varmeforbrug. Alt sammen til fordel for både dig og miljøet.

”Det er vigtigt for os, at vores løsning også er klimavenlig. Hvis man kan lave en grøn løsning, skal man jo altid gøre det. Vi skal bevare vores jord frem for at svine naturen til,” siger Niels Olsen, indehaver af Drytech.

Han mener, at det er vigtigt for alle at gøre en indsats for miljøet.

”Det vigtigt – også for Hr. og Fru Jensen – at søge en grønnere